„Urmează perioada în care ni se va da nota pentru întreg anul” | VIDEO

26/10/20230
Echipa noastră de rugby intră în seria de meciuri decisive pentru soarta celor două competiții în care este implicată. Este vorba despre semifinala de campionat și cea de cupă.

Ambele vor avea loc în deplasare, prima fiind cea din Cupa României, cu Steaua. Disputa cu bucureștenii va avea loc în manșă unică, sâmbătă, 28 octombrie, la ora 11.00, la stadionul Ghencea.

Necesar sau nu, trebuie să amintesc că urmează perioada în care ni se va da nota pentru întreg anul. Un prim test este această semifinală împotriva Stelei pe care trebuie să o câștigăm. Vom vedea cine s-a adaptat mai bine acestei perioade în care echipa națională a fost prioritate și a fost normal să fie așa. Ca în orice meci, echipa care va greși mai puțin va avea de câștigat.

Valentin Calafeteanu, antrenor principal SCM USV Timișoara

Jucătorii care au reprezentat România la Cupa Mondială s-au întors la pregătiri de săptămâna trecută. Marius Simionescu, Gabriel Rupanu, Alin Conache, Vlad Neculau, Tevita Manumua, Alexandru Bucur și Mihăiță Lazăr au făcut joncțiunea cu colegii lor.

Mă bucur că am revenit la echipa de club și sper să terminăm anul foarte bine. Avem mult de lucrat împreună. Am fost atât timp plecați cei de la lot încât trebuie să reînvățăm codurile de aici. Steaua are atuurile sale pe treisferturi, noi suntem foarte buni pe grămadă, dar o să avem surprize pentru ei și pe treisferturi.

Marius Simionescu, fundaș (vezi interviul VIDEO)

Anul acesta, cele două formații s-au întâlnit de două ori, în prima fază a Ligii Naționale. Au fost două partide echilibrate, cu gazdele câștigătoare de fiecare dată: 31-28, în Ghencea (la 28 aprilie), și 27-20, pe stadionul Gheorghe Rășcanu (la 3 iunie).

Partida Steaua – SCM Timișoara poate fi urmărită la Rugby TV.

Foto: Leonard Ardelean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile despre echipa noastră.

CLUBUL SCM TIMIȘOARA

© 2022 SCM Rugby Timișoara | Politica de confidențialitate | Web Design: SAINO