Fireshow a premiat calificarea în finală

06/11/20230
Rugbiștii noștri pregătesc în această perioadă semifinala de Ligă Națională. Leii vor întâlni CSM Știința Baia Mare, sâmbătă, 25 noiembrie, în deplasare.

Ei au un moral bun după ce au reușit să se impună în semifinala de Cupă a României, jucată, de asemenea, pe teren străin. A fost 23-21, în meciul jucat în complexul Ghencea, după ce jucătorii antrenați de Valentin Calafeteanu și Valentin Popârlan au revenit de la minus 12.

Băieții au demonstrat că atunci când evoluează concentrați și la adevărata lor valoare pot bate pe oricine. Au știut să treacă peste momentele mai grele și au câștigat un meci care ne duce a treia oară consecutiv în finala Cupei României. Efortul lor nu a trecut neremarcat și a fost răsplătit cu o primă de partenerul nostru, Fireshow. Aș vrea să-i mulțumesc domnului Dan Pintilie, care le-a oferit jucătorilor și câteva ore de destindere la sediul din Săcălaz al firmei sale.

Dănuț Borzaș, manager SCM USV Timișoara

Finala Cupei României se va disputa în primăvara anului viitor, iar adversara va fi aleasă dintre Dinamo și Știința Baia Mare care se vor întâlni tot în 2024, la București.

În programul de pregătire al semifinalei cu Baia Mare, Timișoara va face un antrenament comun cu Steaua, la stadionul Gheorghe Rășcanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile despre echipa noastră.

CLUBUL SCM TIMIȘOARA

© 2022 SCM Rugby Timișoara | Politica de confidențialitate | Web Design: SAINO