Antrenament comun cu adversara din semifinala de Cupa României

08/11/20230
Echipa noastră și Steaua București au făcut un antrenament comun, la stadionul Gheorghe Rășcanu din Timișoara. Ambele formații pregătesc semifinalele Ligii Naționale, programate la 25 noiembrie.

Alb-violeții vor juca în deplasare, cu CSM Știința Baia Mare, în vreme ce Steaua va evolua pe teren propriu cu Dinamo. Bucureștenii se află în cantonament la Sibiu și au venit la Timișoara pentru această pregătire comună, în condițiile în care ambelor echipe le este practic aproape imposibil să stabilească meciuri de verificare cu oponenți din „zona de reședință”.

Este o perioadă destul de lungă între aceste două partide importante, semifinala de Cupă și cea de campionat. Nici noi, nici ei nu avem meciuri până la semifinala de Ligă Națională, un astfel de antrenament comun ne este util și va aduce plusvaloare părții colective. Oricât de bine te-ai antrena în grupul propriu, astfel de elemente de noutate sunt extrem de benefice.

Valentin Calafeteanu, antrenor principal SCM USV Timișoara

Timișoara și Steaua s-au întâlnit recent în semifinalele Cupei României, în Ghencea, meci câștigat de băieții noștri cu 23-21.

Antrenorul principal și „secundul” Valentin Popârlan au fost spioni sâmbătă, la Baia Mare, la partida pe care Lupii României (construiți pe osatura formației maramureșene) au jucat-o în Rugby Europe Super Cup. Lupii au învins Bohemia Rugby Warriors (Cehia), cu 76-7.

Nu pot spune că am fost spioni, pentru că spionii nu se arată. Noi ne-am arătat măcar prin acele umbrele împrumutate chiar de la gazde. Am vrut să vedem Baia Mare pe viu, ceea ce am reușit în prima repriză. Chiar dacă Baia Mare nu a avut o opoziție foarte bună, pentru mine a fost util și am reușit să adun informații care sper că ne vor ajuta la partida împotriva lor.

Valentin Calafeteanu, antrenor principal SCM USV Timișoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile despre echipa noastră.

CLUBUL SCM TIMIȘOARA

© 2022 SCM Rugby Timișoara | Politica de confidențialitate | Web Design: SAINO