România A înfruntă Italia A cu 4 jucători de la Timișoara în primul XV

20/01/20230
România A întâlnește mâine, 21 ianuarie, la Viadana, pe stadionul Luigi Zaffanella, Italia A, într-un meci de pregătire. Partida are loc de la ora 15:00, ora României și poate fi urmărită Live pe canalul de Youtube al Federației Române de Rugby.

Stejarii s-au aflat aproape două săptămâni în cantonament la București, fiind primul stagiu sub conducerea noului staff tehnic, cu Eugen Apjok, antrenor.

Echipa tehnică a anunțat primul XV, în care ambele aripi provin de la SCM USV Timișoara, Marius Simionescu și Stephen Shennan, alături de care se vor mai afla pe teren la start de partidă pilierul Ciprian Chiriac și flankerul Vlad Neculau.

Fiind un meci de pregătire, staff-ul tehnic (din care face parte și jucătorul nostru Mihăiță Lazăr) îi va folosi pe toți cei 26 de sportivi care au făcut deplasarea. Pe foaia de joc se vor găsi alți doi jucători ai SCMT, talonerul Eugen Căpățînă și mijlocașul la grămadă Gabriel Rupanu.

Prima competiție internațională în acest an pentru rugbyul românesc este Rugby Europe Championship (REC), turneu care se desfășoară într-un nou format, după cum anunță rugbyromania.ro.

Naționala noastră face parte din Grupa B, alături de Portugalia, Polonia și Belgia, în timp ce în Grupa A se află Georgia, Spania, Țările de Jos și Germania.

Stejarii vor debuta în REC pe 4 februarie, într-un meci cu Polonia, la București, acesta fiind de altfel singurul meci din faza grupelor pe care îl vos disputa acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile despre echipa noastră.

CLUBUL SCM TIMIȘOARA

© 2022 SCM Rugby Timișoara | Politica de confidențialitate | Web Design: SAINO