Reunire în efectiv redus

14/01/20230
SCM USV Timișoara reia pregătirile luni, 16 ianuarie, pentru un sezon 2023 în care va fi implicată în Liga Națională de Rugby și în Cupa României. De asemenea, echipa noastră dă jucători la selecționata României, ce va fi implicată, în acest an, în Rugby Europe Championship și în Cupa Mondială.

De altfel, la reunirea de luni vor absenta 12 jucători chemați la selecționata România A pentru jocul de verificare cu Italia A, de sâmbătă, 21 ianuarie (în deplasare). Este vorba despre Ciprian Chiriac, Eugen Căpățînă, Laurențiu Nica, Lucian Mureșan, Vlad Neculau, Kemal Altinok, Gabriel Rupanu, Alin Conache, Marius Saimionescu, Stephen Shennan, Corrado Ștețco, dar și despre Mihăiță Lazăr, care rămâne jucător la echipa noastră și va face parte din staff-ul tehnic al naționalei, ca antrenor pentru jocul în grămada ordonată.

Prima zi cuprinde două antrenamente, unul la sala de forță și unul la stadionul din Ronaț. Acesta din urmă ( cu startul la ora 11.30) va fi deschis presei.

„Îmi doresc să pornim bine anul, încă de acum din ianuarie, să avem obiective și un scop comun bine definit. Trebuie să știm încotro ne îndreptăm și îmi doresc lucruri care nu s-au întâmplat de când am revenit aici: să fim capabili să aducem titlul la Timișoara după cinci ani, dar pentru asta trebuie să știe fiecare parte ce are de făcut. Este un obiectiv clar pe care-l voi seta și echipei, iar acest lucru ne va obliga la multe momente de sacrificiu. Trebuie să știm ce suntem dispuși să sacrificăm pentru ceea ce ne dorim. Eu pot spune acum multe despre acest an, important este ceea ce vom întreprinde pentru ceea ce ne dorim”

Valentin Calafeteanu, antrenor

De-a lungul primei săptămâni, rugbiștii noștri se vor pregăti în patru locuri: la sala de forță (Smartfit), la stadionele din Ronaț și de la USV (Agronomie) și la Pădurea Verde. Sezonul intern de rugby va începe în luna aprilie.

Foto: Leonard Ardelean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile despre echipa noastră.

CLUBUL SCM TIMIȘOARA

© 2022 SCM Rugby Timișoara | Politica de confidențialitate | Web Design: SAINO