„Avem 12 săptămâni să pregătim finala de Cupa României”

15/01/20240
Rugbiștii noștri s-au reunit astăzi în vederea pregătirii sezonului 2024. Prima întâlnire a avut loc la stadionul Gheorghe Rășcanu. Antrenorii Mugur Preda și Valentin Popârlan au programat o ședință de analiză, urmând ca antrenamentele să fie reluate mâine.

De la primele săptămâni de pregătire vor absenta jucătorii convocați la lotul național de seniori, care s-a reunit tot astăzi: Ciprian Chiriac, Lucian Mureșan, Dragoș Ser, Vlad Neculau, din pachetul de înaintare, Gabriel Rupanu, Tevita Manumua și Marius Simionescu, de pe linia de treisferturi.

Avem 12 săptămâni până la finala de Cupa României, care este primul obiectiv pe anul acesta. Sper să fie o pregătire bună, ca să putem ataca la victorie primul meci. E o perioadă cu temperaturi scăzute, dar nu-i ceva nou nici pentru jucători, nici pentru mine, așa se întâmplă în România. Vom încerca să facem și două meciuri amicale când se apropie finala, pentru a-i aduce pe băieți în forma cea mai bună.

Mugur Preda, antrenor principal SCM USV Timișoara

Finala Cupei României se va juca la 6 aprilie, pe stadionul Arcul de Triumf din București. Jucătorii noștri își vor cunoaște adversarul la 30 martie, data celei de-a doua semifinale, Dinamo – Știința Baia Mare. SCM USV Timișoara joacă a treia oară consecutiv finala Cupei României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile despre echipa noastră.

CLUBUL SCM TIMIȘOARA

© 2022 SCM Rugby Timișoara | Politica de confidențialitate | Web Design: SAINO