„Am luat un punct bonus care poate fi decisiv pe final”

16/06/20240
Liga de Rugby se întrerupe vreme de două luni. Echipa noastră se află pe locul întâi, după opt etape și înaintea ultimelor două runde din sezonul regular.

Alb-violeții profită de faptul că echipa din Baia Mare și-a amânat partida din etapa a VIII-a, cu Rapid București. Ei au 31 de puncte, urmați de Dinamo (29) și Știința Baia Mare (28).

Echipa noastră a cedat vineri cu 28-22 pe terenul lui Dinamo, scor care le-a adus punctul bonus defensiv. Reușitele Timișoarei au fost semnate Malcolm Onsando și Tevita Manumua, câte un eseu, Gabriel Rupanu, o transformare şi o lovitură de pedepasă, la care s-a adăugat un eseu de panlizare.

„Din nou ne-am împiedicat împotriva lui Dinamo, dar suntem în obiectiv în ceea ce privește clasarea pe primele două locuri pentru a juca semifinala acasă. Chiar dacă nu am câștigat acest meci, am luat un punct bonus care poate fi decisiv pe final. Urmează o pauză, însă doar pentru jumătate de echipă, pentru că vom avea mulți convocați, care se vor prezenta la lotul național încă de săptămâna viitoare”

Mugur Preda, antrenor principal SCM USV Timișoara

Băieții noștri vor juca la reluare cu Știința Baia Mare (acasă, la 17 august) și cu Rapid București (în deplasare, la 24 august). La finalul celor zece runde, se vor juca semifinalele, 1 vs. 4 și 2 vs. 3, în manșă unică. Primele două clasate vor fi echipe gazdă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile despre echipa noastră.

CLUBUL SCM TIMIȘOARA

© 2022 SCM Rugby Timișoara | Politica de confidențialitate | Web Design: SAINO